Pris eks mva |  Pris inkl. mva

56mm deler

I denne kategorien finner du en samling av alle de forskjellige delene som passer til våre MULTI- og PRO-buttonmaskiner.

Vær oppmerksom på at når du klikker på de forskjellige produktene må du sørge for å velge størrelsen 56 mm igjen, da produktene er samlede produkter for alle størrelser.

56mm er blant våre tre mest populære størrelser. Dette skyldes fleksibiliteten med tanke på plass til motiv og at den samtidig ikke er for overveldende i størrelsen.

Størrelsen 56mm er vår klart mest populære størrelse. Det er også den størrelsen som gir deg flest muligheter, med tanke på ulike design i din buttonmaskin.

56mm buttons benyttes ofte til større reklame- og valgkampanjer, da de har en flott størrelse som passer til alle typer motiv. Det er god plass til motiv med høy detaljgrad, god plass til tekst (for eksempel navneskilt). Størrelsen er en klassiker, som mange forbinder med en button.

For buttons eller navneskilt i 56mm finnes også flere forskjellige baksideløsninger; dne klassiske pinlåsen, kjent fra emaljepins (også kalt butterflylås), forskjellige typer klips, (passer bra til barn så de ikke stikker seg på nålene) og en sterk dobbeltmagnet til klær og tøy, som ikke lager hull.

I denne størrelsen finnes det også mulighet for å velge buttondeler med vår logo diskret preget på baksiden til spesialpris.

Størrelsen leveres også som kjøleskapsmagneter, flaskeåpnere og opptrekkere med kjøleskapsmagnet, samt som små sminkespeil med eget design. De passer godt som souvenirer,kunstmerch. I tillegg elsker barn å lage ting med deres egne tegninger. Vi ser derfor at mange skoler, institusjoner og bibliotek som benytter disse i forbindelse med arrangementer.

produkter per side
Buttondeler med nål
Deler til å lage buttons med nål. Vi har deler til 19 størrelser: 25mm, 32mm, 37mm, 44mm, 56mm, 7...
Priser fra 1,12 kr
Buttonsdeler med kjøleskapsmagnet
Buttonsdeler med kjøleskapsmagnet
Priser fra 3,36 kr
Mylar plastic for making badges
Priser fra 134,40 kr
Dobbel magnet deler
Deler til å lage buttons med dobbel magnet
Priser fra 3,36 kr
Flaskeåbnerdeler
Bottle opener parts
Priser fra 0,45 kr
3D button med forsideplast
Denne 3D utseende plast gir din layout en flott 3D følelse, når du gjør dine buttons.
Priser fra 3,36 kr
100pcs red mylar ring heart for 56mm badges
100pcs red mylar ring heart for 56mm badges
90,05 kr
100pcs Colored mylar rings for 56mm badges
Colored mylar rings for 56mm badges
90,05 kr
Krokodillenebb med klebe
Selvklebende klips. Med limpute
147,73 kr
Klips og nål med selvklebende limpute, pakke
Pakke med 100 stk selvklebende klips med krokodillenål og nål.
147,73 kr
produkter per side