Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Tilbehør

I denne kategorien finner du tilbehør til button- og magnetproduksjon, som ikke er avhengig av størrelsen på buttonmaskinen.

Vår silikonspray og -stic brukes til vanlig vedlikehold av buttonmaskinene. Under «Download» vil du finne manualer til våre buttonmaskiner. Her er det beskrevet hvordan du best vedlikeholder din buttonmaskin. Legg merke til at silikonspray ikke kan sendes via fly. Dersom flytransport er uunngåelig medfølger en silikonstick i stedet.

Våre permanente tusjer kan brukes til å skrive på våre buttons og er en enkel og rask måte å lage navneskilt på. Bare sørg før å la tusjen tørke et øyeblikk før du berører teksten.
Vårt ekstra hvite papir holder høy kvalitet og er den typen papir vi selv benytter i produksjonen av våre buttons og magneter. Papiret får farger og design til å fremstå fra sin aller beste side.


Vi har også flotte ringer i forskjellige farger og mylar med #D-effekt, som er spesielt populære hos barn og unge. De tilfører dine buttons en veldig fin effekt.
Utover dette leverer vi flere baksideløsninger, som for eksempel klips som er enkle å sette på, på grunn av den selvklebende limputen.

Vi har også flate, selvklebende magneter som kan gjøre om de fleste motiv til flotte kjøleskapsmagneter. For eksempel barnas perlede kunstverk, flotte kapsler eller mynter fra en reise.

produkter per side
Mylar plastic for making badges
Priser fra 122,40 kr
100pcs red mylar ring heart for 56mm badges
100pcs red mylar ring heart for 56mm badges
82,01 kr
100pcs Colored mylar rings for 76mm badges
Colored mylar rings for 76mm badges
82,01 kr
Colored mylar rings
Spice up your badges with cool mylar rings

Priser fra 82,01 kr

Papir til buttons med trykk
Spesialpapir velegnet til produksjon av buttons. Papiret passer i alle normale printere.
Priser fra 133,21 kr
produkter per side