Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Emaljert krus

Velkommen til vår kategoriside for emaljekrus med mulighet for logo-trykk! Her finner du et bredt utvalg av retrokrus som kan tilpasses med din egen logo, navn eller slogan.

Emaljekrus med tryk

Emaljekrusene er stilfulle og autentiske, og utstråler sjarm, bål og utendørs kos. I tillegg er de også holdbare og pålitelige, noe som gjør dem til den perfekte måten å styrke merkevaren din på.

Uansett om du er en bedrift eller en organisasjon som ønsker å skape en unik og minneverdig markedsføringsløsning, er våre emaljekrus med logotrykk det ideelle valget.

Utforsk vårt utvalg og finn det perfekte emaljekruset som vil hjelpe deg med å skille deg ut fra mengden og skape en varig innvirkning hver gang dine kunder eller samarbeidspartnere nyter en kopp deilig kaffe.

Trenger du hjelp? Kontakt oss i dag og hør mer om trykk på emaljekrus!

produkter per side
Emaljekrus med mulighet for trykk - Budsjett
Retro emaljekrus med mulighet for å trykke logo, slagord eller navn. Koppen har små ufullkommenheter...
Priser fra kr19,46
Kjøp her
Hvitt emaljekrus med mulighet for fullfargetrykk
Retro emaljekrus i hvitt med sort kant og mulighet for fullfargetrykk. Dette budsjettvennlige emalje...
Priser fra kr32,26
Kjøp her
Emaljekrus med sølvkant - mulighet for fullfargetrykk
Metallkrus i retrodesign med emaljeoverflate og sølvkant. Vi kan trykke full farge på dette vintage ...
Priser fra kr45,85
Kjøp her
Emaljekrus med sølvkant - mulighet for trykk
Emaljert krus i rustfritt stål med mulighet for å trykke logo, navn eller slagord. Vintage design kr...
Priser fra kr43,18
Kjøp her
Specialfremstillet emaljekrus - håndlavet luksus udgave
Ønsker du et emaljekrus i høj kvalitet, fremstillet præcist efter dine ønsker? Så er du kommet til r...
Priser fra kr157,40
Kjøp her
Specialfremstillet emalje kop uden hank - Håndlavet i EU
Disse emaljekopper uden hank laver vi helt efter dine foreskrivninger. Du vælger farven udvendig, in...
Priser fra kr133,17
Kjøp her
Luksus emaljekrus med mulighed for stort tryk
Emaljekrus med mulighed for tryk fra top til bund. Kruset rummer 390 ml. og er i super lækker, håndl...
Priser fra kr121,05
Kjøp her
produkter per side

Emaljekopper har blitt utrolig populære de siste årene, for eksempel i TV-serien "Nak og Æd" - og det er ikke uten grunn. Disse retro metallkoppene har en unik sjarm og er perfekte for å styrke ditt merke.

Hvis din virksomhet eller organisasjon har en tilknytning til uteliv, eventyr, jakt og fiske, camping, friluftsliv eller eventyr, er emaljekopper med tekst et opplagt valg for å styrke deres merkeidentitet.

Her kan du se noen av de mange kvalitetene ved emaljekopper og hvorfor de er et fantastisk valg for bedrifter og organisasjoner.

Holdbarhet og kvalitet

En av de største fordelene med emaljekopper er deres holdbarhet og kvalitet. Disse koppene er laget av stål og belagt med et lag emalje, noe som gjør dem ekstremt holdbare og motstandsdyktige mot riper og skraper. Dette betyr at ditt logo eller slagord vil forbli intakt lenge, noe som er avgjørende for å styrke ditt merke.

Når du er ute i naturen, er det viktig å ha utstyr som kan takle litt av hvert. Emaljekopper er kjent for sin holdbarhet og pålitelighet. De er laget av jern og belagt med et lag emalje, noe som gjør dem ekstremt motstandsdyktige mot støt og riper. Dette betyr at de tåler å bli kastet rundt i ryggsekken. Med en emaljekopp kan du være sikker på å ha en pålitelig og holdbar kopp med deg på friluftseventyrene dine.

Retro sjarm

Emaljekopper har en nostalgisk og retro sjarm som appellerer til mange mennesker. Deres enkle og ikoniske design vekker minner om en svunnen tid, og dette kan være med på å skape en følelse av autentisitet og troverdighet rundt ditt merke. Ved å bruke emaljekopper som en del av markedsføringsstrategien din, kan du skape en unik og minneverdig opplevelse for kundene dine.

Fantastisk reklameverdi

Emaljekopper med trykk er en fantastisk måte å promotere ditt merke på. Ved å legge til logoet eller slagordet ditt på koppene, kan du skape en effektiv og langvarig reklameeffekt. Disse koppene blir ofte brukt i hverdagen, både hjemme og på jobben, noe som betyr at merket ditt vil bli sett av mange mennesker. Dette kan bidra til å øke synligheten din og styrke merket ditt over tid.

Et bredt utvalg av muligheter

Emaljekopper kommer i mange forskjellige farger og design, noe som gir deg muligheten til å finne den perfekte koppen som passer til merket ditt.

Vi har standard kopper i hvitt, svart, rødt, blått, grønt og gult - men vi kan også lage en skreddersydd kopp nøyaktig etter dine ønsker.

Du kan også tilpasse koppene med ditt eget logo, slagord eller budskap, noe som gir deg enda flere muligheter for å skape en unik og personlig uttrykksform. Enten du ønsker å skape et stilfullt og elegant uttrykk eller et mer fargerikt og iøynefallende design, kan emaljekopper tilpasses etter dine behov.

Emaljekopper er et fantastisk valg for bedrifter og organisasjoner som ønsker å styrke merket sitt. Deres holdbarhet, retro sjarm, reklameverdi og tilpasningsmuligheter gjør dem til en ideell markedsføringsløsning. Så hvorfor ikke vurdere å bruke emaljekopper med trykk som en del av markedsføringsstrategien din? Det kan være en investering som vil lønne seg gjennom økt synlighet og styrket merkeidentitet.