Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Utstillingsvegger

Her finner du noen av våre mest populære vegger for messer og arrangementer. Veggene er superpraktiske, raske å sette opp og viktigst av alt fantastiske for å tiltrekke besøkende til din messestand eller som fotovegg for ditt neste arrangement.

Fant du ikke det du lette etter? Ring for å finne ut mer om trykte bakvegger - hvis du kan tenke deg det, kan vi mest sannsynlig lage det. Ring 218 990 88.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Hva er en rettferdig vegg?
En utstillingsvegg er en bærbar utstillingsvegg som brukes til å vise frem din bedrift på messer, konferanser eller andre arrangementer. Disse veggene er vanligvis laget av lette materialer som gjør dem enkle å transportere og sette opp. Utstillingsveggene kan også være sammenleggbare og kan enkelt pakkes sammen i en transportpose.

 

Skap bevissthet rundt virksomheten din

Utstillingsvegger kan bidra til å skape oppmerksomhet rundt virksomheten din og tiltrekke nye kunder. Disse veggene kan hjelpe deg med å skille deg ut fra konkurrentene og tiltrekke potensielle kunder til standen din.

 

Tiltrekk potensielle kunder

Utstillingsvegger lar deg møte potensielle kunder ansikt til ansikt og snakke med dem om dine produkter eller tjenester. Dette kan hjelpe deg med å skape sterkere relasjoner med kundene dine og få en bedre innsikt i deres behov og ønsker.

 

Skap et profesjonelt utseende for virksomheten din

Utstillingsvegger kan bidra til å skape et profesjonelt uttrykk for din bedrift og gjøre det enklere å presentere din merkevare. Disse veggene kan bidra til å skape en sammenhengende og profesjonell presentasjon av din vir