Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Om Badgeland

Badgeland har spesialisert seg i å lage buttons, magneter og badgemaskiner – alt i høyeste kvalitet. Vi produserer akkurat det antall du har bruk for, uansett om det er 1 eller 100.000 stk. Ingen ordre er for liten og ingen for stor.

Vi tilbyr mange års erfaring innenfor buttons kombinert med rask, kompetent og punktlig levering. Våre høye krav til kvaliteten, uansett mengde, garanterer deg et tilfredsstillende produkt. Sammen med vår tyske partner Buttonorder.de, som er en av Europas største leverandører av buttons, kan vi gi deg de beste priser på vår høye kvalitet og gode service.
Alle buttons og magneter produseres i offset kvalitet og vi tilbyr naturligvis den samme gode kundeservice uansett mengde. Våre buttons og magneter lages i vår inhouse produksjon i Danmark eller på vår partnerfabrikk i Tyskland.

Våre kunder er fra hele verden og kommer fra alle områder, både fra den private- og offentlige sektor, og vi selger selvfølgelig også via EAN faktura. Vi samarbeider med noen av Skandinavias største virksomheter innenfor industri, handel, service og kommunikasjon. Utnytt våre erfaringer innenfor marketing med buttons og magneter!

Vi gjør alt hva vi kan for å sikre din tilfredshet og tilbyr blant annet design-hjelp som en av vår servicer. Utover det har vi alltid fleksibel og pålitelig levering tilpasset dine behov. Vi ser frem til å høre fra deg.

Med vennlig hilsen

Badgeland ApS