Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Mere om Badgeland

Badgelad norgeBadgeland er et skandinavis reklameartikkelselskap og en del av Promotionland.  Promotionland driver Badgeland, Stickerland og Magnetland. Vi er aktive og driver lokale selskap i fire forskjellige land; Norge, Danmark, Sverige og England.

Vi har 12 ansatte og omsetter for et tosifret millionbeløp på konsernplan. Vi har en daglig produksjonskapasitet på 70 000 buttons i forskjellige størrelser. Har du bruk for 10 000 buttons kan vi levere de på et par dager, eller opptil 100 000 på én uke. Frakten tar litt tid, men har du dårlig tid kan vi tilby superekspress og levere med bud. Leverer du inn bestillingen i god tid får du vår aller beste pris. Ved større ordre med lengre leveringstid har vi også mulighet til å gi deg helt spesielle priser, som er langt rimeligere enn våre listepriser.

Ønsker du å bestille mer enn 5000 buttons kan vi produsere buttons med pantonetrykk. Pantonetrykk tar litt lengre tid og koster litt mer. Produkter som pins og emaljemagneter produseres alltid med pantonefarger. Kontakt oss dersom du ønsker noe spesielt, så hjelper vi deg!. Vi tilbyer mye mer enn buttons. Noen av de produktene vi selger mest av er; magneter, emaljepins, emblemer og nøkkelsnorer. Her får du noen av de beste prisene i Norden. Vi pakker dine buttons, pins og magneter etter din anvisning. Dersom du ønsker en salgsklar emballasje eller i spesielle stykkpakninger, fikser vi det uten problemer. Fortell oss hva du har bruk for av reklameartikler. Vi kan hjelpe deg med nesten alt. Vi finner en løsning som passer til ditt budsjett og dine ønsker.

badgeland kunderVi har egen produksjon i egen fabrikk, samt produksjon i Polen, USA og Kina. Dette gir oss stor fleksibilitet og gjør at vi kan matche nesten alle tilbud. Ring oss på 218 990 88!  Ring oss for en prat om dine ønsker og behov så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg.Gjør som noen av Norges største virksomheter – kjøp dine buttons, magneter og pins hos Badgeland. Her kan du se noen av våre beste kunder.

Vi er også en såkalt AAA-ratet virksomhet, for femte år på rad, som betyr at vi er en sterk og god samarbeidspartner.

badgeland kunder