Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Papirposer

Papirpose med håndtak for utdeling på messer er en fin måte å markedsføre merkevaren din på og tiltrekke potensielle kunder. Disse papirposene med håndtak er perfekte for distribusjon på messer, konferanser og arrangementer, og de kan også brukes som gavepose eller som en del av din bedrifts merkevarekampanje.

Fant du ikke det du lette etter? Ring og hør mer om våre papirposer – vi kan lage dem i mange størrelser. Ring 218 990 88.

produkter per side
Giveaway kraft pose med logo - 1,8 liter - Ingen afgift!
Denne størrelse pose har ikke nogen afgift til staten. Posen måler 21 x 11 x 8 cm 
Priser fra kr7,27
Kjøp her
produkter per side

Holdbarhet og styrke

Papirposene er laget av høykvalitets og sterkt papir som tåler å bære tunge gjenstander som brosjyrer, kataloger og annet markedsføringsmateriell. Håndtakene på veskene er også solide og er designet for å tåle vekten uten å rive eller falle av. Dette betyr at du kan være sikker på at kundene dine får en sterk og pålitelig bag for varene sine.

 

Miljøvennlighet

Disse papirposene er ikke bare sterke og slitesterke, men de er også et miljøvennlig alternativ til plastposer. Papiret er FSC-sertifisert, noe som betyr at det kommer fra bærekraftig skogbruk. Når de er brukt, kan posene enkelt resirkuleres eller komposteres, noe som gjør dem til en miljøvennlig løsning for dine markedsføringsbehov.

 

Tilpasningsalternativer

Våre papirposer med håndtak kan også tilpasses med din merkevarelogo, navn eller annen grafikk. Dette lar deg skape en sterk merkevareeffekt og gjøre veskene dine til en del av markedsføringskampanjen din. Ved å tilpasse veskene med ditt merke, vil kundene dine huske deg og merkevaren din lenge etter at messen eller arrangementet er over.