Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Annonse lykkehjul

Gå inn i vår fantastiske verden av reklame-lykkehjul! Er du klar til å legge til et snev av moro og profesjonalitet til annonsene dine? Lykkehjulet vårt er det ultimate verktøyet for å øke bevisstheten om din bedrift, produkt eller begivenhet samtidig som du sprer smil og lykke.

Vårt reklame-lykkehjul vil få kundene dine til å snurre av spenning når de ser hva flaksen vil bringe dem - frodige rabatter, eksklusive tilbud, gratis premier og kanskje til og med storgevinsten!

produkter per side
SALG
Lite bord lykkehjul med whiteboard overflate - Ø30 cm
Vårt lille lykkehjul for bordet er det perfekte valget for å skape ekstra spenning i hverdagen. Med ...
Priser fra kr893,87 kr434,77
Kjøp her
SALG
Magnetisk lykkehjul
Magnetisk lykkehjul med den karakteristiske tikk-tikk-tikk-lyden når den dreies. Du kan sette alle ...
Priser fra kr3 716,53 kr2 229,92
Kjøp her
Lykkehjul med stativ og trykk - god kvalitet
Virkelig god kvalitets lykkehjul med ditt eget motiv. Sier den karakteristiske DAK DAK DAK DAK-lyden...
Priser fra kr8 712,12
Kjøp her
SALG
Stort bord lykkehjul
Fint lykkehjul med 14 felt og bordstativ. Også egnet som tavle. Marker og tavlevisker er inkludert. ...
Priser fra kr2 650,84 kr1 590,50
Kjøp her
SALG
Stort bord lykkehjul med eget design
Dette bordplate lykkehjulet med eget design måler 60 cm i diameter og kommer med stativ. Lykkehjulet...
Priser fra kr4 915,50 kr2 949,30
Kjøp her
produkter per side

Hvordan reklamehjul med logo kan øke din bedrifts synlighet

Vi skreddersyr lykkehjulet for å matche din bedrifts stil og budskap. Velg mellom et bredt utvalg av farger, design og tilpasningsmuligheter slik at hjulet passer perfekt til din nettside eller begivenhet.

Gi de besøkende en unik og engasjerende opplevelse som får dem til å komme tilbake for mer. Vårt Advertising Wheel of Fortune er den perfekte isbryteren for messer, arrangementer eller nettkampanjer – med et snev av humor og profesjonalitet som skiller deg fra mengden.

 

Ofte stilte spørsmål:

Hva er hensikten med et salgsfremmende lykkehjul?

Formålet med et salgsfremmende lykkehjul er å øke bevisstheten om produktet eller virksomheten din ved å tilby en morsom og interaktiv opplevelse for dine potensielle kunder. Det fungerer som et effektivt verktøy for markedsføring ved å tiltrekke oppmerksomhet og skape engasjement.

Hvordan kan et salgsfremmende lykkehjul brukes til å markedsføre et produkt?

Et salgsfremmende lykkehjul kan brukes til å markedsføre et produkt ved å tiltrekke oppmerksomhet og skape engasjement blant potensielle kunder. Ved å tilby attraktive premier kan du motivere kunder til å samhandle med lykkehjulet og øke deres interesse for produktet.

Kan salgsfremmende lykkehjul brukes både online og offline?

Ja, salgsfremmende lykkehjul kan brukes både online og offline. På nett kan det implementeres på selskapets hjemmeside, i sosiale medier eller som del av en e-postkampanje. Offline kan den plasseres i butikker, på messer eller arrangementer. På disse fysiske stedene kan besøkende snurre hjulet og delta i opplevelsen. Det gir en interaktiv og underholdende måte å tiltrekke seg oppmerksomhet, engasjere kunder og skape buzz rundt merkevaren eller produktet ditt.

 

 

Lykkehjulene våre er laget av slitesterke materialer og er enkle å transportere og sette opp. De er også enkle å bruke, slik at du kan være sikker på at kundene dine får en morsom og interaktiv opplevelse.

Så hvis du ønsker å skille deg ut fra konkurrentene og øke merkevarens synlighet, er vårt reklame-lykkehjul det ideelle valget. Kontakt oss i dag for mer informasjon og for å få tilpasset ditt eget lykkehjul