Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Rollups for messer

På grunn av sin funksjonalitet og størrelse er rollup-bannere noe av det mest populære utstyret for messe og arrangementer. Når de er brettet sammen, tar de nesten ingenting, men på få sekunder kan du enkelt forvandle den til en to meter høy reklamesøyle, og dermed sikre maksimal synlighet.

Fant du ikke det du lette etter? Ring og hør mer om rollups – vi kan lage mange forskjellige versjoner. Ring 218 990 88. 

produkter per side
Standard Rollups
Roll ups med eget motiv. Tilgjengelig i tre forskjellige størrelser. Perfekt til messer, events, inn...
Priser fra kr1 332,87
Kjøp her
Liten rollup til bordet
Liten og smart rollup i størrelse A3 eller A4, perfekt til disken i resepsjonen, skranken på bibliot...
Priser fra kr695,52
Kjøp her
XXL Rollup - 3 m høy
Kjempe rollup banner - Få maksimal oppmerksomhet med stor størrelse. Et stort roll up banner er per...
Priser fra kr5 690,14
Kjøp her
Ultra-lett "X banner" med stativ - budsjett
På utkikk etter det perfekte billige alternativet til en rollup. X-banneret er en rimelig og enkel m...
Priser fra kr1 107,49
Kjøp her
Rollup med svart kassett
Er du på utkikk etter et banner med trykk som skiller seg ut fra mengden? Da er vår elegante, satins...
Priser fra kr1 487,97
Kjøp her
Rollup med trykk på begge sider
Når du har bruk for å fange oppmerksomhet fra begge retninger, er et dobbeltsidet rollup-banner den ...
Priser fra kr2 224,68
Kjøp her
produkter per side

Roll ups er rett og slett den perfekte løsningen for din messestand.

  • Roll ups er en effektiv og populær måte å markedsføre merkevaren din på på messer og arrangementer. Disse bannerstativene er enkle å transportere og sette opp, og gir en profesjonell og innbydende presentasjon av din bedrift. Her er noen viktige fakta om roll-ups:
  • Roll ups er en type banner som rulles sammen i en kassett. Når du skal bruke det, drar du bare opp banneret og fester det til en teleskopstang.
    Roll ups finnes i forskjellige størrelser og materialer, slik at du kan velge den beste løsningen for din messestand. Du kan også tilpasse designet og utskriften for å passe bedriftens identitet og budskap.
    Roll ups er en fleksibel og gjenbrukbar investering som kan brukes på flere arrangementer. Du kan også erstatte banneret med en ny grafikk hvis du ønsker å endre budskapet ditt eller tilpasse det til en spesifikk hendelse.
    Roll ups er enkle å transportere og oppbevare da de kommer i en praktisk pose.

Når du eller din bedrift skal på messe, er roll-ups nesten uunnværlig. Den beskjedne størrelsen når den er pakket sammen og det raske og enkle oppsettet gjør at du ikke kaster bort tid på å sette opp messestanden din, men sørger likevel for maksimal eksponering.

Roll ups, eller rolling bannere som de også kalles, har også den fordelen at de er relativt billige. I tillegg fungerer de utmerket for små annonsekampanjer hvor du ønsker å få ut budskapet ditt, og deres mange bruksmuligheter gjør dem til en god investering for både små og store bedrifter.

 

Våre rollups kommer med aluminiumsfot og stativ, derfor kan vi sikre en lav vekt på mellom 3 og 8 kg, avhengig av bredden på banneret ditt.