Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Vann til messer

lavet af genbrugte flasker

Vi lager vann med logo eller slagord. Perfekt giveaway for messer hvor du ønsker å gjøre et varig inntrykk. Vi kan lage etikettene med de nøyaktige fargene til ditt merke. Det er også mulig å velge farge på lokket. Ring og hør mer om rettferdig flaskevann. Ring 218 990 88.

Flaskene er laget CO2-nøytrale og av resirkulerte flasker.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

På messer og konferanser er det viktig å skille seg ut fra mengden. Det kan være vanskelig å velge en effektiv og rimelig måte å gjøre dette på. Men en ting som har vist seg populær blant utstillere er å tilby logoert vann.

Vann med logo er ganske enkelt flaskevann som tappes på flaske med firma- eller eventlogo. Det er en billig og enkel måte å markedsføre merkevaren din på, spesielt når du stiller ut på en messe eller konferanse. Flaskevann med logo kan distribueres til kunder, klienter eller deltakere på arrangementet og er en effektiv måte å øke bevisstheten om din bedrift.

 

Hvorfor er vann med logo populært?

Det er flere grunner til at vann med logo er så populært på messer. For det første er det en enkel og effektiv måte å skille seg ut på. Den er relativt enkel å ha med seg, og flaskene kan raskt deles ut til alle som besøker standen din. I tillegg kan det bidra til å trekke flere besøkende til standen, da det ofte er stor etterspørsel etter gratis drinker på messer. Mange deltakere på messer og arrangementer blir tørste, og vann med logo er en nyttig og kjærkommen forfriskning.

For det andre kan vann med logo bidra til å øke merkevarebevisstheten. Når deltakere på en messe ser logoen din på flasken, kan det skape økt bevissthet rundt merkevaren din. Det kan også bidra til å øke bevisstheten rundt din bedrift, da deltakerne kan ta med seg flasken og vise den frem for andre.

For det tredje er vann med logo en billig og rimelig måte å markedsføre virksomheten din på. Det er en rimelig løsning sammenlignet med andre markedsføringsalternativer som kan være mye dyrere. Det er en enkel og enkel måte å øke bevisstheten om merkevaren din og spre budskapet ditt.

 

Hvordan kan vann med logo bidra til å øke salget?

Vann med logo kan bidra til å øke salget på flere måter. For det første kan det bidra til å skape et positivt inntrykk av ens merkevare. Når kunder eller potensielle kunder ser logoen din på flasken, kan det skape en positiv assosiasjon til din bedrift. Det kan bidra til å øke tilliten til ens merkevare og øke sannsynligheten for at kunden kjøper ens produkter eller tjenester.