Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Visittkort til messer

Visittkort er et must for enhver messe eller utstilling. Ikke bare gir de potensielle kunder en måte å kontakte deg på, men de fungerer også som en påminnelse om bedriften din og produktene dine.

Hos Badgeland tilbyr vi visittkort av høy kvalitet som passer perfekt til messer og utstillinger. Kortene våre er designet for å skille seg ut, med livlige farger og et elegant design som vil gjøre et varig inntrykk. Vi tilbyr også en rekke utskriftsalternativer. Bestill visittkort i dag og sørg for at du er klar for din neste messe eller utstilling!

Fant du ikke det du lette etter? Ring og hør mer om visittkort. Ring 218 990 88.

produkter per side
Rask produksjon
Visitkort holder
Superflotte visitkort holdere. Gode til når I skal på messer eller til at have stående i receptionen...
Priser fra kr23,98
Kjøp her
Luksus visitkort
Visitkort i sublim kvalitet, f.eks. med guld, sølv eller bronze elementer. Kan laves både med lak el...
Priser fra kr12,12
Kjøp her
Foldbare visitkort - Mere plads til information
Dette smarte visitkort er perfekt, hvis der er value propositions eller kerneværdier, som absolut SK...
Priser fra kr12,12
Kjøp her
Navneskilt til visittkort
Navneskilt til visittkort. Evt. levert med fortrykte visittkort.
Priser fra kr0,36
Kjøp her
Visittkortmagneter
Passer bra for å sikre at budskapet fester seg.
Priser fra kr2,91
Kjøp her
Businesscard with logo
Visitkort med tryk på enten en eller begge sider. Vi kan lave dem i mange forskellige kvaliteter og ...
Priser fra kr12,12
Kjøp her
produkter per side

Skille seg ut i mengden

Vil du at din bedrift skal skille seg ut på messen? Da er visittkort en fin måte å gjøre det på! Ved å ha et kreativt og unikt design, kan visittkortet ditt bidra til å gjøre et positivt og varig inntrykk på potensielle kunder. Visittkortene våre er trykt på høykvalitets 0-papir og med vår avanserte utskriftsteknologi kan vi sørge for at designet ditt ser perfekt ut.

 

Gi kunden en grunn til å kontakte deg

Visittkortet ditt er mer enn bare en måte å utveksle informasjon på. Den kan også brukes til å gi kunden en grunn til å kontakte deg igjen. Visittkortene våre kan tilpasses med unike QR-koder og spesialdesignede lenker til din nettside eller sosiale medier, slik at kunden enkelt kan finne mer informasjon om din bedrift og produkter. På denne måten kan du bygge et langsiktig forhold til kundene dine og øke sjansene for gjenkjøp.

 

Spar tid og penger

Visittkortene våre er en av de mest effektive og økonomiske måtene å markedsføre bedriften din på på messer og utstillinger. Det er enkelt å bære rundt og dele ut til potensielle kunder, og det kan spare deg for tid og penger sammenlignet med andre mer tradisjonelle markedsføringsmetoder. Med våre tilpassede design og utskriftsteknologi kan vi produsere visittkort raskt og rimelig, slik at du kan fokusere på å få mest mulig ut av tiden din på messe.