Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Beachflagg

Et beachflagg med logo eller slagord på er, med god grunn, en ekstremt populær form for markedsføring på messer. Det er en veldig mobil type reklameflagg som både er enkel å transportere og rask å sette opp og pakke sammen. I tillegg fungerer den karakteristiske dråpeformen fantastisk som et blikkfang på messer, og på et trykt beachflagg kan du få akkurat det motivet du ønsker.

Fant du ikke det du lette etter? Ring og hør mer om våre beachflagg – vi lager mange former og størrelser. Ring 218 990 88.

produkter per side
Beachflagg - Dråpeform med eget motiv
Det karakteristiske dråpeformede beachflagg med eget motiv. Bra for messer og events. Kan brukes båd...
Priser fra kr584,52
Kjøp her
produkter per side

Heis flagget helt uten flaggstang med et av våre flotte beachflagg med ditt helt eget motiv. Har du et budskap om å komme ut, eller om du rett og slett ønsker å vekke oppmerksomhet med din logo i stort format, så er denne typen trykte flagg opplagt.

 

Med vårt beachflagg kan du enkelt og raskt tiltrekke deg oppmerksomhet fra potensielle kunder og samtidig merke din bedrift på en profesjonell måte. Våre beachflagg kommer i forskjellige størrelser og former, slik at du kan finne den rette løsningen for dine behov.

 

Beachflagg kan brukes både innendørs og utendørs, og fungerer enten med jordspyd eller metallføtter, avhengig av hvor du skal bruke dem. For utstillingsbruk anbefaler vi vanligvis en metallunderstell, men det er fint å ha muligheten til å gjenbruke flagget til andre formål i etterkant.

 

Logoflagg finnes i mange former og størrelser, men beachflagget har raskt fått gjennomslag som en av de absolutt mest populære versjonene på grunn av sin store fleksibilitet og relativt lave pris.

 

  • Vårt beachflagg med eget design er den perfekte måten å skape synlighet på messer, arrangementer og andre utendørsarrangementer.
  • Du kan velge mellom forskjellige størrelser, former og materialer for å skreddersy beachflagget til dine behov.
  • Flaggene våre er trykket i høy kvalitet på slitesterke og værbestandige stoffer som tåler vind og vær.
  • Vi tilbyr også diverse praktisk tilbehør til ditt beachflagg, som stenger, fotstøtter og transportvesker.
  • Med et beachflagg med ditt eget design kan du presentere ditt merke eller budskap på en iøynefallende og profesjonell måte som vil tiltrekke seg oppmerksomheten til potensielle kunder og forretningspartnere.