Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Flaskehenger for messer

Flaskehengere med eget design kan være en spesielt effektiv måte å få frem et budskap. Skal du dele ut gratis vann på messe er det nærliggende å sette en kleshenger med et slagord eller et spesielt budskap rundt flaskehalsen. Opphengene egner seg også til for eksempel juice, vin eller brennevin, hvor de kan brukes til å skrive informasjon om varene.

Fant du ikke det du lette etter? Ring og hør mer om kleshengere med ditt design. Ring 218 990 88.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Flaskehengere med eget design er, på grunn av sin allsidighet og store overflate som kan trykkes på, et supergodt og relativt billig produkt å bruke når du er på messe eller på arrangementer.

 

Bruk hengerne til å informere om produktet ditt, dele budskapet fra en pågående kampanje, eller som et dytt til de besøkende på messestanden din. Flaskehengere har den fordelen at de enkelt kan byttes ut, så dersom informasjon må oppdateres er det ikke så stor kostnad som det for eksempel ville vært om man måtte bytte etiketter på en hel pall med vannflasker.

 

Mange bruker også QR-koder på flaskehengere. På denne måten kan du enkelt lede potensielle kunder til for eksempel din bedrifts nettside, et kontaktskjema, en side hvor du kan melde deg på ditt nyhetsbrev – og mye mer.