Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Flyers til messer

For å tiltrekke kundenes oppmerksomhet når du er på en messe, er det viktig å ha en effektiv markedsføringsstrategi, og flyers kan være en god måte å nå potensielle kunder samtidig som de ikke glemmer budskapet ditt med en gang.

Fant du ikke det du lette etter? Ring og hør mer om våre flyers – vi kan lage dem i mange former og størrelser. Ring 218 990 88.

produkter per side
Rask produksjon
Holder til flyers
Holder til dine flyers / pjecer til messen eller til receptionen. God plastik holder der rummer en m...
Priser fra kr43,16
Kjøp her
produkter per side

Her er noen tips og triks for å designe og distribuere flygebladene dine på en måte som skiller seg ut og tiltrekker kundenes oppmerksomhet:

 

  • Forstå publikummet ditt

Før du begynner å designe flygebladene dine, er det viktig å forstå publikum og deres behov og interesser. Hvis du kjenner dine potensielle kunder og hva de ser etter, kan du designe en flyer som vil appellere til dem og fange oppmerksomheten deres. For eksempel, hvis publikummet ditt er ungt og trendy, bør du vurdere å bruke et moderne design med lyse farger og en fet skrift.

 

  • Velg en sterk overskrift

En sterk overskrift er avgjørende for å tiltrekke kundenes oppmerksomhet. Bruk en overskrift som fanger deres interesse og presenterer din bedrift og dens produkter eller tjenester på en spennende måte.

 

  • Velg riktig størrelse og form

Det er viktig å velge riktig størrelse og form for flyene dine slik at de skiller seg ut fra de andre flyene og materialene på messen. Vurder størrelsen på flyene dine, da større flyers vil tiltrekke seg mer oppmerksomhet, mens mindre flyers er mer praktiske å dele ut og lettere å ha med seg rundt.