Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Klistremerker til messer

Klistremerker med logo eller budskap er en fin måte å markedsføre merkevaren din på og tiltrekke oppmerksomhet på messer. Du kan bruke klistremerker til å merke produktene dine, legge til merkevarebygging på forskjellige overflater og for å skape et sammenhengende utseende på messestanden din. Klistremerker kan også være en morsom og interaktiv måte å engasjere seg med messebesøkende på.

Fant du ikke det du lette etter? Ring for å finne ut mer om klistremerker – vi kan lage dem akkurat som du vil. Ring 218 990 88.

produkter per side
Kraftpapirklistremerker på rull - Langsom produksjon
Minimum 100 ruller – Men på den annen side er de billige. Lang leveringstid 6 uker. Fine klistremerk...
Priser fra kr24,23
Kjøp her
Rull klistremerker - Digitaltrykt CMYK
Et av våre mest solgte produkter. Billige klistremerker på rull. Fra bare 1000 stykker!
Priser fra kr0,53
Kjøp her
Die cut klistremerker egen størrelse CMYK
Velg din egen størrelse die cut klistremerker. Den valgte høyden og bredden er de maksimale dimensjo...
Priser fra kr4,35
Kjøp her
Klistremerke ark
Velg din egen størrelse klistremerke ark. 
Priser fra kr1,21
Kjøp her
Runde klistremerker med ditt design CMYK
Runde klistremerker med ditt design. Vår standard vinyl som er bra for både innendørs og utendørs br...
Priser fra kr0,54
Kjøp her
Velg din egen størrelse normale klistremerker CMYK
Klistremerker i egne formater. Her kan du få klistremerket ditt i akkurat den størrelsen du ønsker o...
Priser fra kr0,85
Kjøp her
produkter per side

Når du velger klistremerker til messer, er det viktig å tenke på budskapet ditt og ditt design. Klistremerker kan være enkle og minimalistiske eller fargerike og detaljerte – det avhenger av bedriftens merkevare og stil.

 

Mange fordeler med klistremerker

En av de største fordelene med klistremerker er at de kan plasseres nesten hvor som helst. Du kan bruke dem på skilt, brosjyrer, produkter og til og med i messeforedragene dine. I tillegg er klistremerker også enkle å dele ut til messebesøkende og kan være en effektiv måte å øke bevisstheten om din bedrift og øke merkekjennskapen din.

 

En annen fordel med klistremerker er at de er enkle å produsere og kan leveres raskt. Dette betyr at du kan oppdatere klistremerkene dine hvis du trenger å endre budskapet ditt eller legge til nye tilbud under messen. Dette gir deg fleksibilitet og mulighet til å tilpasse markedsføringen etter hva som fungerer best.

 

Design av klistremerker

Når du designer klistremerkene dine, er det viktig å tenke på farger, fonter og bilder som vil tiltrekke seg oppmerksomhet og gi klistremerkene et profesjonelt utseende. Du kan også vurdere å legge til en kampanjekode eller et tilbud for å motivere messebesøkende til å samhandle med merkevaren din.

 

Husk at det er viktig å velge klistremerker av høy kvalitet som er slitesterke og tåler å håndteres av mange under messen. Du vil ikke ha klistremerker som falmer eller flasser av, da dette kan gi et negativt inntrykk av merkevaren din.