Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Tatoveringer å dele ut

Skil deg ut fra mengden og skap en unik opplevelse med midlertidige eller falske tatoveringer. En morsom ting å dele ut til f.eks. utdanningsmesser og lignende, da de er perfekte for kampanjer.

Fant du ikke det du lette etter? Ring og hør mer om midlertidige tatoveringer ditt design. Ring 218 990 88.

produkter per side
Midlertidige tatoveringer
Vi leverer midlertidige tatoveringer etter deres ønsker. Giftfrie. Tatoveringen holder i 3-7 dager ...
Priser fra kr0,73
Kjøp her
Tatoveringer av gull og sølv
Flotte tatoveringer i sølv- og gullfarger. 
Priser fra kr1,94
Kjøp her
Glow in the dark tattoo
Få lavet flotte selvlysende tatoveringer. Tager lidt længere tid at lave end standard tatoveringer k...
Priser fra kr2,42
Kjøp her
produkter per side

Midlertidige tatoveringer er det perfekte valget for messer og arrangementer. Med våre midlertidige tatoveringer kan du gjøre en stor forskjell og skape oppmerksomhet rundt merkevaren din på en unik og spennende måte.

 

Midlertidige falske tatoveringer er morsomme og nyskapende for kampanjer, og du kan trygt stole på dem for å skape oppmerksomhet ved enhver begivenhet.

 

Tatoveringene er enkle å påføre og enkle å fjerne. Våre midlertidige tatoveringer skader ikke huden og du kan trygt bruke dem på både barn og voksne uten å bekymre deg for skadelige effekter.

 

Hvis du vil ha et morsomt og annerledes markedsføringsverktøy, er våre spesialdesignede midlertidige tatoveringer det perfekte valget. De er perfekte for å tiltrekke oppmerksomhet og skape interesse rundt merkevaren din.

 

Vi skal nok hjelpe deg gjennom hele prosessen, slik at vi sammen sørger for at det endelige resultatet blir så vakkert som mulig. Så ikke nøl med å bestille dine egne tatoveringer i dag!