Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Kampanjenøkkelringer

Kampanje-nøkkelhengere er en effektiv og populær måte å skape synlighet for din bedrift eller merkevare. Disse nøkkelhengerne er ikke bare praktiske, men de kan også være et flott markedsføringsverktøy.

Ved å legge til din bedrifts logo, slagord eller farger til en kampanjenøkkelring, kan du øke bedriftens synlighet og gjenkjennelighet. Nøkkelringer brukes hver dag av kunder, og derfor er de en flott mulighet til å holde merkevaren din i hodet til kundene.

En fordel med salgsfremmende nøkkelhengere er deres brukervennlighet. Kunder kan enkelt legge nøklene sine på hengeren og ta den med seg hvor som helst. Dette gjør din bedrift eller merkevare synlig, uavhengig av hvor kunden befinner seg.

Våre salgsfremmende nøkkelhengere er tilgjengelige i en rekke materialer, farger og stiler, slik at du kan finne den som best representerer din merkevare og virksomhet. Våre kleshengere kan også tilpasses med trykk, slik at du kan legge til din bedrifts logo eller et budskap som gjenspeiler din bedrifts verdier og budskap.

produkter per side
Sublimasjonstrykk – Lavest pris!
Ved sublimasjonstrykk kan du bruke alle farger du ønsker på nøkkelsnorene dine. Leveringstid ca. 5 u...
Priser fra kr6,49
Kjøp her
Klassisk nøkkelsnor
Denne klassiske nøkkelsnoren kan produseres etter dine ønsker og er den perfekte give-away.
Priser fra kr4,85
Kjøp her
Vevet nøkkelsnor
Våre vevede nøkkelsnorer er en god give-away. Vi kan trykke din logo eller veve det inn i stoffet.
Priser fra kr4,85
Kjøp her
RPET resirkulert plast lanyards - Billigere produksjon
Har du litt lengre tid til prosjektet ditt kan du spare mye ved å kjøpe våre nøkkelsnore laget av re...
Priser fra kr20,53
Kjøp her
2-i-1 metallnøkkelring - smarttelefonholder og åpner
Smart nøkkelring i aluminium som både kan fungere som åpner og holder for smarttelefon eller nettbre...
Priser fra kr4,82
Kjøp her
produkter per side

Hva er fordelene med å bruke salgsfremmende nøkkelhengere?

  1. Økt merkeeksponering: Kampanjenøkkelhengere er bærbare og kan enkelt festes til vesker, nøkkelringer eller annet tilbehør. Dette betyr at merkevaren eller logoen din vil bli sett av et bredt publikum, noe som øker eksponeringen og bevisstheten om virksomheten din.
  2. Effektiv annonseplass: Annonseringsnøkkelhengere gir deg en relativt stor annonseplass hvor du kan vise din logo, firmanavn, slagord eller til og med din kontaktinformasjon. Dette lar deg formidle viktig informasjon til potensielle kunder på en enkel og effektiv måte.
  3. Langvarig salgsfremmende verdi: Kampanjenøkkelhengere er holdbare og kan brukes i lang tid. Dette betyr at din merkevare eller logo vil fortsette å vises og huskes av mottakeren lenge etter at de har mottatt nøkkelhengeren. Dette gir en langvarig annonsering verdig.

Hvordan kan du bruke salgsfremmende nøkkelhengere for å utvide virksomhetens rekkevidde?

Kampanjenøkkelringer er en effektiv måte å utvide virksomhetens rekkevidde på. Ved å distribuere keyhangers med bedriftens logo, slagord eller merkefarger til kunder og potensielle kunder, kan du skape synlighet og øke bevisstheten om bedriften.

En salgsfremmende nøkkelring fungerer som en praktisk gjenstand som kan brukes daglig av mottakeren. Ved å ha selskapets merkevarebygging på keyhangeren, eksponeres selskapets navn og budskap hver gang det brukes. Dette skaper en konstant påminnelse om bedriften og kan bidra til å opprettholde mottakerens interesse og huske bedriften i fremtiden.

Annonseringsnøkkelhengere kan også brukes som giveaways på messer, konferanser eller andre arrangementer. Ved å tilby en liten gave som en nøkkelhenger kan du vekke oppmerksomhet og skape et positivt inntrykk av bedriften. Mottakeren vil ha større sannsynlighet for å huske selskapet og ev kontakte dem i fremtiden.

Hvordan velger du riktig type reklamenøkkelring for din bedrift?

Når du velger riktig type salgsfremmende nøkkelring for virksomheten din, er det flere faktorer du bør vurdere.

Først av alt må du ta hensyn til målgruppen for virksomheten din. Hvilken type nøkkelhenger vil appellere mest til kundene dine? Er det en fargerik og iøynefallende nøkkelhenger, eller foretrekker kundene dine en mer elegant og diskret stil? Ved å forstå kundenes preferanser kan du velge en nøkkelhenger som passer best for deres smak og dermed øke sannsynligheten for at de vil bruke den.

Deretter tenk på formålet med din salgsfremmende nøkkelhenger. Ønsker du å markedsføre merkevaren din ved å trykke firmanavnet eller logoen på nøkkelhengeren? Eller vil du ha plass til å inkludere et slagord eller budskap? Dette vil hjelpe deg å velge riktig størrelse og design på nøkkelhengeren slik at du kan få frem budskapet ditt på en klar og tydelig måte.