Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Online Motivdesigner

Her kan du designe A4-designfiler, klare til å skrives ut på egen skriver. Du kan designe motivet ditt, trykke på nedlasting, og deretter får du umiddelbart et ark der systemet har plassert så mange av designene som det er plass til på arket.

produkter per side
Motivdesigner for runde standardstørrelser
Design og skriv ut A4-ark for runde buttons og magneter i standardstørrelse. Designeren er gratis å ...
Priser fra kr24,23
Design
produkter per side
Spesielle størrelser

Her finner du motivdesignere for våre spesielle størrelser og former. Som for eksempel. Ovale og rektangulære merker.

Design af badge med online design printer

BETAVERSJON. Du kan bruke denne online-designeren gratis, men senere vil det kreve et abonnement for å bruke den..

I vår online designprinter kan du lage ark med motiver for bruk i din buttonmaskin. Du kan enkelt sette opp flotte og kreative motiver, klare til å skrives ut og lages om til buttons.

Det fungerer ved at du klikker på en størrelse, for eksempel 32 mm. Når du har laget designet ditt, kan du trykke på "Last ned A4-ark".

TIPS for bruk:

PNG filer:

På nettet finnes det mange filer lagret i PNG-format. Dette gjør vanligvis at de har gjennomsiktige bakgrunner. Lagre disse filene når du finner dem, og last dem opp i designeren. På den måten kan du enkelt plassere bildet på en farget bakgrunn, for eksempel som burgeren ovenfor.

Se for eksempel en søkning på nettet her: Søk etter PNG filer

Design grafikken din med Canva:

På det nettbaserte programmet Canva kan du designe motivet ditt helt gratis. Programmet har mange gratis maler. Tips: Hvis du skal designe en button, kan du bruke de mange malene de har for runde klistremerker.

Lenke til programmet: Gå til Canva.com

Online gratis Photoshop:

Kanskje har du hørt at Photoshop er et godt program for å designe filen din? Det er også riktig, og vi har maler tilgjengelige for alle størrelsene våre. Men hvis du ikke har pengene til å kjøpe programmet, finnes det et gratis alternativ online. Her kan du åpne våre .psd-filer, designe ferdig og lagre i Photoshop-formatet. Enkelt og gratis.

Lenke til programmet her: Gå til Photopea.com

Design med AI:

Det finnes nå mange sterke programmer online som bruker kunstig intelligens til å gjøre akkurat det du kan forestille deg. Programmene fungerer med det som kalles "prompts" - eller med andre ord "oppskrifter" for en oppgave. Hvis du vil ha et bilde av en glad meksikansk kaktus som danser med en stor sigar, kan du enkelt få et utkast til et slikt bilde. MERK: Husk at hvis du lager bilder med AI som du ønsker å bruke kommersielt, må du ha rettighetene til bildene, og du må være betalende medlem.