Pris eks mva |  Pris inkl. mva

Andre størrelser

produkter per side
Mylar plast 1000 stk for å lage buttons
Beskyttende plastdeksel. Brukes til å sette på toppen av motivet som beskyttelse. Vi kan bare garan...
Priser fra kr379,81
Kjøp her
Rask produksjon
Ecobuttons deler laget av stivelse
Verdens første buttons som er 100 % nedbrytbart. Forside, bakside og mylar er laget av stivelse. Med...
Priser fra kr9,67
Kjøp her
Buttondeler med nål
Deler til å lage buttons med nål. Vi har deler til 19 størrelser: 25mm, 32mm, 37mm, 44mm, 56mm, 76mm...
Priser fra kr1,36
Kjøp her
Klips og nål med selvklebende limpute, pakke
Pakke med 100 stk selvklebende klips med krokodillenål og nål.
kr159,82
Kjøp her
Krokodillenebb med klebe
Selvklebende klips. Med limpute
kr346,55
Kjøp her
Klips med selvklebende limpute, pakke
Pakke med 100 stk selvklebende klips. 
kr159,82
Kjøp her
produkter per side

I denne kategorien finner du buttondeler, som passer til våre mer spesielle former og størrelser. For eksempel våre store runde buttons i 90mm og 100mm, samt deler til de ovale, rektangulære, kvadratiske, trekandede, penatognale og heksagonale buttons.

Vær dog oppmerksom på at du må velge den ønskede størrelsen inne på produktet, da det er et samlet produkt for alle tilgjengelige størrelser.

Vår ovale 45x70mm button er et meget populært valg til navneskilt, da den har god plass til både navn og design. Ønsker du andre baksideløsninger enn den standard buttonnålen, kan disse leveres med vår sterke dobbeltmagnet. Det er også mulig å kjøpe våre ulike typer klips, som sitter på en selvklebende limpute.
Hvis du virkelig ønsker å bli lagt merke til på avstand, skal du velge våre XL-størrelser; 90mm og 100mm. Disse har ekstra god plass til detaljrikt design eller stor tekst. Det er ingenting diskret med buttons i disse størrelsene.

Våre rektangulære størrelser er svært populære både som buttons, navneskilt og kjøleskapsmagneter. De har god plass til både tekst og design og det er enkelt å få et design til å fremstå skarpt. Særlig kjøleskapsmagnetene er meget populære, både hos barn og voksne. Her kan du enkelt lage flotte bildemagneter, som passer perfekt til direkte salg i en museumsbutikk, souvenirbod og lignende. Det finnes mange muligheter.

Trekantede, pentagonale og heksagonale buttons passer perfekt hvis man ønsker å skille seg ut i mengden og trekke oppmerksomheten til noe helt spesielt. Det er kun fantasien som setter grenser.